Installation och service

Installation:
Vi på Spa & pool butiken I Falun/Valbo har många års erfarenhet inom Spabad och kan hjälpa er med installation av allt vi väljer i våra butiker. Vi är ägda av Er El i Falun och har full el-behörighet vilket gör att vi kan erbjuda er som kund en helhetslösning kring service och installation. Kom gärna in till oss i butiken så bjuder vi på en kopp kaffe och vi kan tillsammans ta fram en lösning efter just era behov.

Service/underhåll
Vi erbjuder poolservice i form av underhåll och reparation av poolutrustning och spabad. Dessutom installerar vi poolvärme för uppvärmd pool. Vi kan också upprätta serviceavtal för löpande underhåll, som filterbyten och vinterkonservering.
Tyvärr är det allt för många spabad och pooler som förgås på grund av undermåligt underhåll. Speciellt när de är placerade utomhus. Plötsligt slår vädret om, utan att man tänkt på att förbereda inför vintern. Detta öka risken för frysskador på poolutrustningen. Även filterna är viktiga att byta regelbundet för att poolen ska må bra.
Regelbundet underhåll förlänger livslängden på din pool och ditt spabad avsevärt. Låt oss hjälpa dig med detta! Ring när du är i behov av service och reparation av pool eller spabad i Dalarna och Gävleborg. Vi ser till att du kan njuta av din pool, jaquzzi, bubbelbadkar eller spabad i några år till.

Poolservice
– Vi lagar och reparerar alla märken på marknaden. Vi kan erbjuda följande inom poolservice.
– Filterbyten
– Vinterkonservering
– Felsökning och reparation
– Akutservice
– Sandbyte
– LED-konvertering & ljussättning
– Uppvärmningslösningar för pooler
– Serviceavtal


Butiken i Falun:
Besöksadress: Ryckepungsvägen 1, FALUN
Telefon: 023 66 44 444
E-post: info@spapoolbutiken.se

Butiken i Valbo:
Besöksadress: Valbovägen 385, VALBO
Telefon: 026 - 122 0 22
E-post: info@spapoolbutiken.se.se

<- Navigera på sidan